Pepper

Pepper datingTussen de vele datingsites waar je als datende single tegenwoordig uit kunt kiezen valt Pepper.nl gunstig op met zijn levendige, dynamische en gezellige uitstraling. Pepper.nl heeft dan ook een heel andere invalshoek. Ze hebben de site opgezet aan de hand van ervaringen van singles die zich al door de nodige datingsites heen gewerkt hadden. De meest voorkomende ergernissen zijn op deze manier positief opgelost. Een hele opluchting.

Wat iedereen die wel eens geprobeerd heeft de nieuwe liefde op een datingsite te vinden kan beamen is dat de profielen altijd zo vaag zijn. Hoe moet je nou kiezen? Er is geen beginnen aan, lijkt het wel. Bij Pepper.nl hebben ze daarom iets nieuws. Als je je inschrijft, maak je een soort prikbord van jezelf. Hier zet je meerdere foto┬┤s op, filmpjes, je vertelt op een heel natuurlijke manier over je interesses en je kunt een blog maken. Behalve dat het gewoon leuk is, geeft dit een heel goed beeld. Bovendien heb je zo meteen wat om over te praten als je besluit met iemand in contact te komen.

Pepper datenBij Pepper.nl hebben ze ook een matchingformule. Ze pretenderen hierbij gelukkig niet dat dit de magische match gaat opleveren. Ze beseffen heel goed dat de ‘klik’ alleen in het echt gebeurt en dat geen formule daar tegen op kan. Met hun matchingformule maken ze je zoektocht alleen gemakkelijker. Het werkt als een grove schifting die in ieder geval die kandidaten bij je weg houdt waar je echt niets mee kunt. Een ander groot voordeel is dat dit je privacy sterk vergroot. Bekenden kunnen dus ook niet maar wat browsen en zien dat jij een profiel op een datingsite hebt.

Wat erg leuk is aan Pepper is dat ze er enorm veel aan doen om de dialoog tussen mensen te stimuleren. Ze maken het gemakkelijk om het ijs te breken. Je kunt chatten, mailen, speeddaten met en zonder webcam, chatrouletten en afspraakjes maken met ‘Just Coffee’. Dit laatste is echt een goede vondst. Zo is voor beide partijen de druk van de hooggespannen verwachtingen er een beetje af en weten jullie allebei dat het gewoon een gezellig ‘bakkie doen’ wordt om te kijken of je nog eens wat wilt afspreken.

De hele website van Pepper is erg toegankelijk en makkelijk navigeerbaar. De gebruikersvoorwaarden zijn in begrijpelijke taal uitgelegd en ze reageren snel op vragen. Ze hebben een aantrekkelijke blog met real-life verhalen en verslagen van evenementen. Een profiel aanmaken, matches bekijken en je matches liken is helemaal gratis. Als je wilt mailen, chatten en alle andere functies gebruiken dan moet je een Full Membership nemen. De kosten vallen erg mee. Vooral als je bedenkt dat Pepper zo gericht is op succesvol matchen dat je, pardon, jullie je al vrij snel weer uit kunnen schrijven.

Bezoek Pepper